Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ
Menü

ALLTEST Beright COVID-19 antigén teszt

Ár:
1.300 Ft (1.238 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
Szállítási díj: 1.149 Ft
Menny.:db

Leírás

ALLTEST Beright COVID-19 antigén teszt

COVID-19 tesztek

Otthoni felhasználásra szánt teszteinket (OTTHONI)  patikák, gyógyszertárak és gyógyászati segédeszköz boltok online is rendelhetik a webshopon keresztül.

Más cégek patikáknak, gyógyszertáraknak és gyógyászati segédeszköz boltoknak történő továbbértékesítés céljából vásárolhatják meg!

A teszt elérhető, csak egyeztetés után rendelhető!

A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző. A tesztet bárki önállóan, orvosi felügyelet nélkül, otthon, a saját nappalijában egyedül is kényelmesen megcsinálhatja, hiszen a nyálminta levételéhez nincs szükség szakemberre. Ugyanakkor javasoljuk, hogy a 18 év alattiak a mintavételt és a vizsgálatot kizárólag szüleik vagy gondviselőjük jelenlétében végezzék el.

Az ALLTEST Beright COVID-19 antigén önteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja.

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

 

Termékinformációk

  • Otthoni használatra engedélyezett koronavírus-antigént nyálból kimutató gyorsteszt,
  • Gyerekek tesztelésére kifejezetten jó,
  • Egészségügyi személyzet nélkül is alkalmazható,
  • Használata egyszerű, kényelmes és biztonságos,
  • A termék otthoni felhasználásra, önellenőrzési célra készült,
  • Patikák, gyógyszertárak és gyógyászati segédeszköz boltok online is rendelhetik a webshopon keresztül,
  • Más cégek patikáknak, gyógyszertáraknak és gyógyászati segédeszköz boltoknak történő továbbértékesítés céljából vásárolhatják meg,
  • A teszthez magánszemélyek patikákban, gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz boltokban juthatnak hozzá.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

cvd19antigént

1.300 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!